keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Jumppakassin sisältö

Ostin pari viikkoa sitten uuden kassin jumpparomppeille. Stadiumista löytyi pirtsakan värinen ja juuri sopivan iso,jotta kaikki tarvittavat romppeet mahtuu sen sisälle.


Naisillahan on tapana kerätä laukku täyteen tavaraa ja aloin pohtimaan löytyykö jumppakassistani turhaa tavaraa. Toisaalta naisillahan ei ole mitään turhaa. :D



Kuten kuvasta näkyy niin aika vähän siellä kassissa on tavaraa. Kuvasta tosin puuttuu proteiinipatukat joita minulla melkein aina on kassissa mikäli "heikko happi"-olotila iskee.Jos ihmettelette miksi minulla on lukko mukana kassissa niin johtuu siitä, että elixian kaikissa liikuntakeskuksissa ei ole valmiiksi lokeroissa lukkoja. :( Musta kannellinen pikku purkki on bare mineralsin puuterimaista peittävää ainetta. Vaseliinipurkki on mukana kuivuneisiin huuliin. Kylmät ilmat kuivattaa huuleni ja jumpan jälkeen monesti kirvelevät kunnolla jolloin on pakko saada niihin jotain. Ylimääräiset jumppahousut löytyy sekä kengät, juomapullo,hikipyyhe ja sykemittari.  Suihkutarpeita ei kassista löydy koska käyn aina kotona suihkussa. Olen todennut sen helpommaksi kuin, että odottelisin pääsyä kuntokeskuksen suihkuihin joihin on aikamoinen tungos jumppien jälkeen.  Tosin minulla on vielä testaamatta elixian spa- puoli kokonaan. Jonain päivänä kai voisin mennä vaikka saunaankin. :)

Löytyykö sinun jumppakassista jotain mitä luulet,että muilta ei taatusti löydy? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit blogissani.:)